nerja-logo-briefpapier

 In zuid Spanje, Nerja, in een van de mooiste wandelgebieden van Europa, organiseert Servizissimo c.b. een All in Actieve Vakantie Week, vol variatie en geschikt voor iedereen.

Onze All in Nerja Actieve Vakantie Week is een mix van ontspanning en activiteiten. Wij streven er naar u een overgetelijke week aan te bieden in een van de mooiste stadjes van zuid Spanje aan de Costa del Sol: Nerja en de directe omgeving, de prachtige bergen van het beschermde natuurpark Sierra de Tejeda, Almijara en Alhama, een van de mooiste wandelgebieden van Europa.

4 Dagwandelingen met ervaren gids - Aqua trekking dag - Jeep avontuur dag - Grotten bezoek (Cuevas de Nerja) - Overzichtelijke groepen - Geschikt voor paren en singels - Ervaren Nederlandse organisatoren - Vol variatie - Verantwoordelijk lokaal toerisme - Actief en ontspannen - Geschikt voor iedereen.

Inclusief:
Shuttlebus van vliegveld Malaga naar Nerja (vertrektijd 14.00 uur) - 7 overnachtingen in een prima hotel in Nerja centrum – 7 x ontbijt – 3 x lunchpakket – 2 x lunch in restaurant  – 7 x diner in restaurant – wandeling met gids van 15 km – rivierwandeling (circa 5 uur) met gids – hele dag Jeep adventure (onder deskundige leiding) – wandeling met gids van 8 km – entree en bezoek aan de beroemde grotten van Nerja – shuttlebus naar vliegveld Malaga (vertrektijd hotel circa 11.00 uur).

www.actievevakantienerja.com