Bed & Breakfast Tours

Vanuit onze basis bij Siena zijn wij de afgelopen jaren in de wintermaanden vele malen kris kras door Italië gereisd om ons aanbod van sfeervolle kleinschalige accommodaties voor u te optimaliseren. Via een samenwerking met op dit moment ruim 250 Bed and Breakfast’s in heel het land (een aanbod dat gestaag groeit) kunnen wij u sinds 2006 uit een uniek aanbod B&B-Tours laten kiezen. Alle B&B-accommodaties zijn van goede kwaliteit, hebben kamers met privé badkamers en eigenaren die met plezier voor u klaar staan.

Het maken van een B&B-Tour is een unieke manier om Italië (beter) te leren kennen. U verblijft bij mensen die trots zijn op hun streek en u graag kennis laten maken met de aantrekkelijkheden op toeristisch, cultuureel of culinair gebied. Want zoals u weet heeft elke regio in Italië op al deze gebieden heel wat in huis.

bedandbreakfast1bedandbreakfast2

bedandbreakfast3bedandbreakfast4

bedandbreakfast5bedandbreakfast6

Op de website www.bedandbreakfastinitalie.nl kunt u kiezen uit de diverse mogelijkheden om een B&B-Tour in Italië te maken.

Peter is uw contactpersoon voor de B&B-Tours en direct voor u te bereiken via info@bedandbreakfastinitalie.nl of telefonisch op 0039-347-0914798.

bedandbreakfast7bedandbreakfast8