Gespecialiseerde websites

Naast de B&B’s, Appartementen, Agriturismo’s en Vakantiehuizen die wij persoonlijk  kennen, waarvan wij u de kwaliteit garanderen en die u vindt op www.eccoci.nl, www.vakantieintoscane.com, www.vakantieinumbrie.nl en www.bedandbreakfastinitalie.nl is het voor u ook mogelijk om via onze websites zelf direct bij de eigenaren van vakantieaccommodaties in Italië een reservering te maken. Met dit doel hebben wij enkele gespecialiseerde websites voor u samengesteld.

websites1

Op www.agriturismoinitalie.nl treft u tientallen Agriturismo’s in vele streken van Italië aan. U vindt er uitgebreide informatie per accommodatie, foto’s, een link naar de eigen website van de accommodatie en kunt zo direct aan de slag.

websites2

Op www.bbinitalie.nl hebben wij ruim 3.000 B&B-accommodaties in heel Italië verzameld. Ook hier vindt u uitgebreide informatie per B&B, foto’s, prijzen, contactgegevens enz. U heeft ook via deze website direct contact met de eigenaar en kunt dus rechtstreeks boeken.

websites3

Op www.vakantieinitalie.org vindt u een verzameling van Tours, Rondreizen, Agriturismo’s en Landgoederen door heel Italië. U komt via de links op deze website direct op de gespecialiseerde website van uw keuze.

websites4

Op www.vakantiebijnederlandersinitalie.nl vindt u directe links naar de websites van meer dan honderd vakantieaccommodaties in heel Italië die eigendom zijn van-, of beheerd worden door-, Nederlanders of Nederlandstalige Belgen. U vindt er B&B’s, campings, agriturismo’s, vakantiehuizen, villa’s, appartementen enz. die u rechtstreeks bij de eigenaar kunt reserveren. U kunt tijdens een vakantie bij deze accommodaties dan ook uw eigen taal spreken, wel zo gemakkelijk!

websites5

Voor diegenen die graag wat meer over ons persoonlijke leven in Italië zouden willen weten is er een persoonlijke website: www.wijwoneninitalie.nl met informatie over wonen en werken in Italië. Daarnaast hebben de schrijfsters Marion Sikkel en Marion Witter ons opnieuw in Italië bezocht om ook in het tweede deel van het boek met emigratieverhalen ‘Ik mis nog steeds de Hema’ over ons te schrijven. Wij kunnen u dit boek dan ook van harte aanbevelen.