Eccoci!!

De mooiste regio’s van Italie zijn voor velen Toscane en Umbrië, en het is waar, beiden zijn van een ongekende schoonheid. De regio’s bieden schitterende landschappen, heuvels, bergen, stranden, zee, ontroerende middeleeuwse dorpen en steden, kunst en cultuur van een ongekend hoog niveau, een heerlijke keuken, kwaliteitswijnen en natuurlijk hun charmante, elegante, eenvoudige, vriendelijke, boerse of stadse maar vooral trotse inwoners. Kortom een heerlijke omgeving om een paar weken vakantie te vieren.

Via ons eigen reserveringsbureau genaamd Eccoci kunnen wij u een zorgvuldig geselecteerd programma Agriturismo’s, Appartementen, Villa’s, en Wijnlandgoederen in de mooiste streken van Toscane en Umbrië aanbieden, met een gegarandeerde kwaliteit.

eccoci1eccoci2

eccoci3eccoci4

eccoci5eccoci6

Alle accommodaties werden zelf bezocht, geselecteerd op kwaliteit en comfort, zijn kleinschalig en hebben een ongedwongen typisch Toscaans-Umbrische sfeer. U kunt verblijven in romantische agriturismo’s, in prachtige villa’s, op landelijke wijnlandgoederen, in vakantiehuizen of in appartementen op de mooiste plekken van Toscane en Umbrië. Ons aanbod van accommodaties vindt u op www.vakantieintoscane.com en www.vakantieinumbrie.nl.

Rianne is uw contactpersoon voor deze accommodaties en direct voor u te bereiken via info@eccoci.nl of telefonisch op 0039-347-0914798.

eccoci7eccoci8