Vakantie bij Nederlanders/Vlamingen

In 2005 startten wij met het op een website plaatsen van de vakantieaccommodaties met Nederlandse of Vlaamse eigenaren die wij in Italië kenden.

Deze website, genaamd www.vakantiebijnederlandersinitalie.nl, was de eerste in haar soort en direct vanaf het begin een succes. De website is simpel opgezet, met een mooie, rustige layout. De bezoeker kan via talrijke zoekcriteria de perfecte Nederlandstalige vakantieaccommodatie in Italië zoeken en via een link direct een bezoek brengen aan de persoonlijke website van deze accommodatie. 

Gemakkelijk voor de bezoeker en gemakkelijk voor de eigenaren. De bezoeker komt direct op de website van het vakantieverblijf terecht en de eigenaar kan daar al zijn informatie kwijt. Boeken en geboekt worden zonder tussenkomst van wie dan ook, en de communicatie is natuurlijk in het Nederlands, wel zo gemakkelijk!

Inmiddels heeft Servizissimo 15 verschillende landenwebsites met Nederlandstalige vakantieaccommodaties gecreëerd.
Op www.vakantiebijnederlanders.nl kunt u op de landkaart van Europa direct doorklikken naar het land van uw keuze. Het is natuurlijk ook mogelijk direct vanaf deze pagina  naar uw favoriete vakantieland door te klikken:

Italiëvakantie_italie_1 Frankrijkvakantie_frankrijk_1 Spanjevakantie_spanje_1 Portugalvakantie_portugal_1 Griekenlandvakantie_griekenland_1 Hongarijevakantie_hongarije_1 Tsjechiëvakantie_tsjechie_1 Polenvakantie_polen_1
Noorwegenvakantie_noorwegen_1 Zwedenvakantie_zweden_1 Duitslandvakantie_duitsland_1 Oostenrijkvakantie_oostenrijk_1 Zwitserlandvakantie_zwitserland_1 Roemeniëvakantie_roemenie_1 Bulgarijevakantie_bulgarije_1 Europavakantie_europa_1